ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE
E-poe synthesit.ee isikuandmete vastutav töötleja on CoolMiracle OÜ, registrikood 16056095, telefon +3728840561 ja e-post [email protected] (edaspidi "kaupmees").

CoolMiracle OÜ (16056095)
Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 7-26, 10145
+3728840561

MILLISEID ISIKUANDMEID TÖÖDELDAKSE
  • nimi;
  • kontaktinfo, nagu telefoninumber ja e-posti aadress;
  • maksja ja kohaletoimetamise aadress;
  • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
  • klienditoe andmed;
  • muu kliendiuuringute ja/või pakkumistega seotud teave.

MIS EESMÄRGIL ISIKUANDMEID TÖÖDELDAKSE
Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.
Ostuajaloo andmeid (ostukuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
Isikuandmeid nagu e-posti aadress, telefoninumber, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).
E-poe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse e-poe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.




ISIKUANDMED EDASTAMINE VOLITATUD TÖÖTLEJATELE
Kaupmees hoiab kliendi isikuandmeid, mis on talle teatavaks saanud kasutajakonto registreerimise ja kasutamise käigus, saladuses ning avaldab neid kolmandatele osapooltele üksnes kliendi nõusolekul, v.a. kui andmete avaldamise kohustus või õigus tuleneb õigusaktidest. E-poe kasutaja nõustub sellega, et kaupmehel on õigus kliendile sobivate teenuste osutamiseks töödelda tema andmeid, sh edastada kliendi andmeid isikutele, kes on seotud kaupmehe poolt kliendile teenuse osutamisega. Nimekiri volitatud töötlejatest:
Tarnijad - tellimuste edastamiseks kliendini:
  • DHL
  • SEREDA GMBH
Maksevahendajad - tellimuste eest tasumiseks:
  • Paysera
  • Swedbank
Statistika kogumine - info kogumine e-poe kasutajakogemuse paremaks muutmise eesmärgil:
  • Google Analytics
  • Yandex Metrica

TURVALISUS JA ANDMETELE LIGIPÄÄS
Isikuandmeid hoitakse Zone serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitunud andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.
E-pood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.
Isikuandmete edastamine e-poe volitatud töötlejatele - isikuandmete töötlemine toimub e-poe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejad on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

ISIKUANDMETEGA TUTVUMINE JA PARANDAMINE
E-poes salvestatud isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi e-poe kontohalduses. Kui ost on sooritatud külalisena (ilma kasutajakontota), siis saab isikuandmete kohta päringu esitada e-posti teel [email protected]

SÄILITAMINE
E-poe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.
Kui e-poes on ost sooritatud külalisena (ilma kasutajakontota), siis säilitatakse isikustatud ostuajalugu 1-aasta.
Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni (kolm aastat).
Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

KUSTUTAMINE
E-poodi salvestatud isikuandmed koos kasutajakontoga saab kustutada kirjutades oma soovist meilile [email protected] . Muude isikuandmete kustutamise kohta saate päringu esitada e-posti teel.

OTSETURUSTUSTEATED
E-posti aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja päises vastav viide või võtta ühendust klienditoega.
Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise kohta, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes, igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel.


VAIDLUSTE LAHENDAMINE
Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon ([email protected]). Tarbijakaitse komisjon ja ODR platvorm.
MENÜÜ
Privacy policy
Synthesit - Dietary supplements.
Synthesit ametlik edasimüüja Euroopa Liidus
e-mail: [email protected]
tel: +372 884 05 61
Kõnedele vastame 09:00 - 17:00
E-R (GMT+2)
KONTAKTID
DOKUMENTATSIOON
CoolMiracle OÜ (16056095)
Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 7-26, 10145